Säsongsavslutning för er

Fira säsongsavslutningen på Svenska golfmuseet och Landskrona GK med golfhistoria och god mat.

Kom till oss med din kommitté eller grupp för säsongsavslutningen. En sådan dag kan ha följande upplägg: Spela en rond på någon av Landskronas fina 18-hålsbanor. Få en kort guidning på Svenska golfmuseet med golfhistoriskt quiz. Ät gott på golfrestaurangen Brasseriet eller njut av plockmat och ett glas vin på museet i samband med guidningen.

För maten finns följande alternativ: Golflunch på Brasseriet för 105 kronor per person. Två- eller tre-rätters middag på Brasseriet för 265 respektive 325 kronor per person (kvällstid minst 10 personer) Snittar eller charktallrik med ett glas vin på golfmuseet för 100 kronor per person.

Greenfee i detta erbjudande 385 kronor per person under vardagar.

Bokning och frågor via info@svenskagolfmuseet eller 0418-44 62 60 eller 0720-41 14 44

Välkomna!

Henrik Stenson har numera en egen monter på museet!
Henrik har donerat klubbor, kläder mm till oss och dessa visas tillsammans med
en del signerade foton i en monter på bottenvåningen.

2017-06-19 15.46.56

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.